Fabian Del Priore



Internett er en uuttømmelig kilde til kunnskap, også når det gjelder Fabian Del Priore. Århundrer og århundrer med menneskelig kunnskap om Fabian Del Priore har blitt strømmet inn i nettverket, og fortsetter å bli strømmet ut, og det er nettopp derfor det er så vanskelig å få tilgang til det, siden vi kan finne steder hvor navigering kan være vanskelig eller direkte upraktisk. Vårt forslag er at du ikke blir forliste i et hav av data som refererer til Fabian Del Priore og at du kan nå alle visdomshavnene raskt og effektivt.

Med sikte på det målet har vi gjort noe som går utover det åpenbare, ved å samle inn den mest oppdaterte og best forklarte informasjonen om Fabian Del Priore. Vi har også ordnet den på en slik måte at lesingen er fornøyelig, med et minimalistisk og behagelig design, som sikrer den beste brukeropplevelsen og kortest lastetid.Vi gjør det enkelt for deg slik at du bare trenger å bekymre deg for å lære alt om Fabian Del Priore! Så hvis du tror vi har oppnådd formålet vårt og du allerede vet hva du ville vite om Fabian Del Priore, vil vi gjerne ha deg tilbake på disse rolige sjøene i sapientiano.com hver gang din hunger etter kunnskap vekkes igjen.

Fabian Del Priore (født 27. mai 1978 i Frankfurt am Main ) er en tysk komponist , arrangør og lyddesigner .

Liv

Han kommer fra en musikalsk familie. Han mottok pianoleksjoner i en tidlig alder, og i en alder av seks år kom han over sine første datamaskiner og konsoller i form av en Commodore C64 og Atari VCS 2600 .

16 år gammel fikk han sitt første oppdrag som spillmusikkomponist, innstillingen av Blue Bytes Extreme Assault . Dette prosjektet åpnet dørene for flere bestillinger innen dataspill , CD - Soundtrack- Vertonung, Multimedia- applikasjoner eller TV - kino - og radioproduksjoner . Han satte på musikk Menateus , det offisielle reklamespillet til World Exhibition Expo 2000 , Worms 2 av Team 17 og Inspector Gadget av Ubisoft for Sony PlayStation , strategien og forretningssimuleringen Cultures 2: The Tore Asgards av Funatics og deres etterfølgere, managersimuleringen Hotel Gigant av JoWooD , Cold Zero - The Last Stand av Drago eller Chicago 1930 av Spellbound Studios .

Han er hovedkomponist med ansvar for det internasjonale musikkprosjektet Merregnon . De mest kjente komponistene av spillmusikk følger og forteller en historie med musikken sin som foregår i et komplekst fantasyunivers; i form av tre produserte lydspor-CDer med orkesteropptak av medlemmer av Praha symfoniorkester og New York Philharmonic Orchestra .

Flere komposisjoner av Del Priore, inkludert et arrangement av Koji Kondos "The Great Sea" fra The Legend of Zelda: The Wind Waker , ble fremført på åpningskonsertene til Games Convention 2003 i Leipzigs Gewandhaus . Denne konserten var den første spillmusikkonserten i verden utenfor Japan. I 2004 og 2005 ble det spilt melodier fra kjente klassiske spill, som han skrev orkesterarrangementer for. Fabian var også involvert i skolekonsertserien Heroes of Our Fantasy , organisert som et resultat av Leipzig-konsertene , som ble fremført i Meißen, Riesa og Großenhain i januar 2006. The New Elbland Philharmonic Orchestra spilte. Del Priore ble også utnevnt til arrangør for Play! En videospillsymfoni , forpliktet til å turnere den første globale spillmusikkonserten.

Fabian Del Priore fortsetter å jobbe som frilans komponist på sin egen label og er i området håndholdt - Videospill for Dynamedion lyddesign fungerer som komponist og lyddesigner.

Spillprosjekter

Utdrag fra Fabian Del Priores spillerreferanser:

Diskografi

  • 2014: Gem'X utvidet lydspor
  • 2014: The Sound of SceneSat Vol.3
  • 2013: Turrican Soundtrack Anthology (Volum 4)
  • 2013: Paula, Agnus & Denise
  • 2012: Giana Sisters: Twisted Dreams Original Soundtrack
  • 2012: Pearl Harbor Trilogy - 1941: Red Sun Rising Official Game Soundtrack
  • 2012: Platypus Soundtrack
  • 2011: Immortal 4th
  • 2009: SPILL! En videospill Symphony Live!
  • 2008: Jogeir Liljedahl - Ut av stillhet
  • 2007: Chris Hülsbeck - Nummer ni
  • 2007: Tunnel Chill Zone Part 2 (Sony BMG)
  • 2006: Rapture Of The Deep - Essentials (iTunes Album)
  • 2006: Udødelig 3
  • 2005: Merregnon Soundtrack Vol.2 Japanese Edition
  • 2005: Revival ST
  • 2004: Merregnon Soundtrack Vol.2
  • 2002: Udødelig 2
  • 2002: Remix 64 Vol.1
  • 2001: Back in Time 3 - A Space Odyssey
  • 2000: Interstellar Harmony Vol.2
  • 2000: Merregnon Soundtrack Vol. 1
  • 1997: Worms 2 lydspor
  • 1997: Frankfurt Beat (Yellow Box)
  • 1997: Inkubasjonslydspor
  • 1997: Soundtrack fra Extreme Assault

Konsertarrangementer

  • GC - Games Convention Games Musikkonserter 2003, 2004 og 2005
  • Fire spillmusikkskolekonserter "Heroes of our fantasy" (2006)
  • Spille! En videospillsymfoni (første verdensomspennende spillmusikkonsertserie) 2006, 2007 og 2008

weblenker

Opiniones de nuestros usuarios

Georg Teigen

Det er alltid godt å lære. Takk for artikkelen om Fabian Del Priore.

Hanne Kristiansen

For de som meg som leter etter informasjon om Fabian Del Priore, er dette et veldig godt alternativ.

Lise Kleppe

Flott oppdagelse denne artikkelen om Fabian Del Priore og hele siden. Den går rett til favoritter.

Randi Sandberg

Denne oppføringen på Fabian Del Priore har fått meg til å vinne et veddemål, som mindre enn gir det en god poengsum.