Fabian Harloff



Internett er en uuttømmelig kilde til kunnskap, også når det gjelder Fabian Harloff. Århundrer og århundrer med menneskelig kunnskap om Fabian Harloff har blitt strømmet inn i nettverket, og fortsetter å bli strømmet ut, og det er nettopp derfor det er så vanskelig å få tilgang til det, siden vi kan finne steder hvor navigering kan være vanskelig eller direkte upraktisk. Vårt forslag er at du ikke blir forliste i et hav av data som refererer til Fabian Harloff og at du kan nå alle visdomshavnene raskt og effektivt.

Med sikte på det målet har vi gjort noe som går utover det åpenbare, ved å samle inn den mest oppdaterte og best forklarte informasjonen om Fabian Harloff. Vi har også ordnet den på en slik måte at lesingen er fornøyelig, med et minimalistisk og behagelig design, som sikrer den beste brukeropplevelsen og kortest lastetid.Vi gjør det enkelt for deg slik at du bare trenger å bekymre deg for å lære alt om Fabian Harloff! Så hvis du tror vi har oppnådd formålet vårt og du allerede vet hva du ville vite om Fabian Harloff, vil vi gjerne ha deg tilbake på disse rolige sjøene i sapientiano.com hver gang din hunger etter kunnskap vekkes igjen.

Fabian Harloff (født 27. januar 1970 i Hamburg ) er en tysk skuespiller , radiohøyttaler , stemmeskuespiller og musiker .

Liv

Fabian Harloffs far Jan er regissør og moren Annegret er assisterende regissør. Hans yngre bror Marek (* 1971) er også skuespiller og stemmeskuespiller. I en alder av fire ble Harloff sett på TV på Sesame Street gjennom farens forbønn . Jan Harloff har vært regissør for utløpet av den amerikanske barneserien på NDR siden begynnelsen av Sesame Street . Fabian Harloff ble kjent i 1985 gjennom TV-serien Ein Fall für TKKG .

Han spilte i en rekke TV-filmer som A Bewitched Summer i 1988 og The Eye of the Deep i 1990 . I 1993 fullførte Harloff lærlingplass på Stage School Hamburg . Han fikk også berømmelse med TV-serien Blankenese (19921994), SK-Babies og u18 - Unge gjerningsmenn på stien (19941998) og The Red Mile (19992000). Siden 2007 har han spilt en birolle i Notruf Hafenkante .

Fra 1998 til 2001 spilte han rollen som Buddy Holly i musikalen Buddy .

Fabian Harloff ble også omtalt i radiospill. I serien The Three Question Marks i 1979 spilte han rollen som Cluny Gunn i episoden Der Phantomsee (2) og nesten tretten år senere en annen rolle i episoden Danger in Default (54) . Som en bønne var han en av de fire hovedpersonene i Funk-Füchsen . Som stemmeskuespiller abonnerte han stort sett bare på biroller, selv om han var involvert i rundt 200 filmsynkroniseringer. Hans eneste arbeid bedre kjent i denne forbindelse var synkroniseringen av Billy Warlock som Eddie Kramer i de tre første sesongene av serien Baywatch . Barn kjenner stemmen hans som byggmester Bob . I tillegg sang han også temasangen for Teletubbies og snakket fortelleren. I Naruto / Naruto Shippuuden spiller han rollen som Shino Aburame , i School Rumble karakteren Kenji Harima og i Soul Eater karakteren Black Star .

Siden 2006 har Fabian Harloff også vært en integrert del av det musikalske stjerneprosjektet Menschenskinder . I 2019 signerte han en platekontrakt med Hamburg-etiketten AGR Television Records og ga ut sitt første countryalbum Auf dem Land under den nye kontrakten 28. juni 2019 .

Fra 2009 til 2011 var Harloff gift med kona Nicola. Harloff er gift for andre gang og bor i Schleswig-Holstein på landsbygda.

Filmografi (utvalg)

Filmer

TV-programmer

høyttaler

Hørespill (utvalg)

  • 19792012: De tre (Høreserier, 5 episoder, forskjellige roller)
  • 19801982: The daring 4 as Chris (hovedrolle, 4 episoder)
  • 19812011: TKKG (radiospillserie, 7 episoder, forskjellige roller)
  • 19831985: The Funk-Füchse ... som Dieter "Bohne" Becker (radiospillserie, 15 episoder)
  • 2005: Dreamland-skrekk "Battle of the Vampires" ... som Tim Böttcher
  • 2006: DiE DR3i " Ticket to Ride (4)" ... som Finnegan
  • 20062008: A Case for Leon Kramer ... as Leon Kramer (6 episoder)
  • 2013: Mindnapping "Blutstern (14)" ... som Leon Kramer

Stemmeskuespiller (utvalg)

  • 19891991: En engel på jorden (TV-serie, 4 episoder, forskjellige roller)
  • 1990: Nøtteknekkerprinsen ( tegneserie , som nøtteknekkeren)
  • 19911992: Miami Vice (TV-serie, 4 episoder, forskjellige roller)
  • 1992: Baywatch - The Lifeguards of Malibu ... som Eddie Kramer (TV-serie, 42 episoder)
  • siden 2001: Bob the Builder ... som Bob (animasjonsserie)
  • 2003: Baywatch - Wedding in Hawaii ... som Eddie Kramer
  • 20072017: Naruto Shippuden ... som Shino Aburame
  • 2008: Naruto Shippuden: The Movie - Bonds ... som Shino Aburame
  • 2009: Naruto Shippuden: The Movie - The Heirs of the Will of Fire ... som Shino Aburame
  • 2010: Naruto Shippuden: OVA - Naruto, et geni og tre ønsker ... som Shino Aburame
  • 2012: Road to Ninja: Naruto the Movie ... som Shino Aburame
  • 2016-2018: School of Rock ... as Dewey Finn (TV-serie, 33 episoder)

Diskografi

  • 1989: Du lyser opp livet mitt
  • 1989: Jeg vil dra dit kjærligheten går
  • 1991: Small Town Girl
  • 1992: Hold sammen
  • 1994: Ren kjærlighet
  • 1995: Glory and Fame
  • 1996: Jeg følger deg - duett med Irina Alex
  • 2006: Når mennesket (med menneskelige barn)
  • 2007: Når du ler (med menneskelige barn )
  • 2008: New Generation (album med Menschenskinder)
  • 2012: Our Destiny (Official Song for the Nürburgring 24h Race 2012) med ELA
  • 2013: kjærlighetssanger
  • 2013: Nu But! (Album)
  • 2019: In the Country (Album)

weblenker

Commons : Fabian Harloff  - samling av bilder, videoer og lydfiler

Individuelle bevis

  1. Fabian Harloff er nå musikalsk i landet (html) Hentet 11. april 2019.
  2. Fabian Harloff skilsmisse på Bunte.de
  3. Susanne Böhm møter Fabian Harloff i Winterhuder-Fährhaus på rtlnord.de
  4. Fabian Harloff i SOKO Leipzig-episoden "Selvforsvar" på ufa.de

Opiniones de nuestros usuarios

Stig Solheim

For de som meg som leter etter informasjon om Fabian Harloff, er dette et veldig godt alternativ.

Brita Haga

Takk. Artikkelen om Fabian Harloff hjalp meg.

Roar Nordby

Flott innlegg om Fabian Harloff.

Ida Arnesen

Jeg har funnet informasjonen jeg har funnet om Fabian Harloff veldig nyttig og morsom. Hvis jeg måtte sette et 'men', kan det være at den ikke er inkluderende nok i sin ordlyd, men ellers er den flott.

Eli Johannesen

Veldig interessant dette innlegget om Fabian Harloff.