Fabian Gerhardt



Internett er en uuttømmelig kilde til kunnskap, også når det gjelder Fabian Gerhardt. Århundrer og århundrer med menneskelig kunnskap om Fabian Gerhardt har blitt strømmet inn i nettverket, og fortsetter å bli strømmet ut, og det er nettopp derfor det er så vanskelig å få tilgang til det, siden vi kan finne steder hvor navigering kan være vanskelig eller direkte upraktisk. Vårt forslag er at du ikke blir forliste i et hav av data som refererer til Fabian Gerhardt og at du kan nå alle visdomshavnene raskt og effektivt.

Med sikte på det målet har vi gjort noe som går utover det åpenbare, ved å samle inn den mest oppdaterte og best forklarte informasjonen om Fabian Gerhardt. Vi har også ordnet den på en slik måte at lesingen er fornøyelig, med et minimalistisk og behagelig design, som sikrer den beste brukeropplevelsen og kortest lastetid.Vi gjør det enkelt for deg slik at du bare trenger å bekymre deg for å lære alt om Fabian Gerhardt! Så hvis du tror vi har oppnådd formålet vårt og du allerede vet hva du ville vite om Fabian Gerhardt, vil vi gjerne ha deg tilbake på disse rolige sjøene i sapientiano.com hver gang din hunger etter kunnskap vekkes igjen.

Fabian Gerhardt (født 25. august 1971 i Berlin ) er en tysk regissør , skuespiller og forfatter .

Liv

Fabian Gerhardt ble født i Berlin som sønn av radiospillregissøren Ulrich Gerhardt og skuespillelæreren Eike Steinmetz-Gerhardt. Etter eksamen fra videregående gikk han på Hannover University of Music and Drama, i dag Hannover University of Music, Drama and Media . Etterpå ble han forlovet som skuespiller ved Schauspiel Leipzig fra 1995 , flyttet til Bremen-teatret i 1998 og ble forlovet på Schauspiel Hannover fra 2000 til 2004 under ledelse av Wilfried Schulz . Etter det jobbet han som frilanser i forskjellige teatre.

Siden 2010 har han hovedsakelig jobbet som regissør.

I Hannover har Gerhardt spilt komedikvelden "Kvinnen blir vakrere med hvert glass øl" på Theater am Küchengarten siden 2001 , som satirisk tar for seg tekstene og musikken til bandet Truck Stop .

Produksjoner (utvalg)

Arrangementer og biter

  • 2002 The Foam of the Days av Boris Vian , radiospill SWR
  • 2006 Nightsisters, musikk av Burkhard Niggemeier, Palmengarten Leipzig
  • 2008 Siste bind etter A Closed Book av Gilbert Adair , Staatsschauspiel Hannover
  • 2014 Wunderland (med Stefan Wipplinger og Heidi Fuchs) basert på Franz Kafka / Lewis Caroll, Berlin University of the Arts
  • 2015 Othello - I Know I'm Not The Only One (med Stefan Wipplinger) basert på William Shakespeare , Theaterdiscounter Berlin
  • 2015 3000 euro fra Thomas Melle , Hans Otto Theatre Potsdam
  • 2016 Affe (med John von Düffel), musikk av Peter Fox , Neuköllner Oper Berlin
  • Triumfbuen 2017 av Erich Maria Remarque (med Stefan Wipplinger), Schauspiel Bochum
  • 2017 Hvordan bli udødelig av Sally Nicholls , Hans Otto Theatre Potsdam
  • 2018 Memories of a Nervous Illness av Daniel Paul Schreber (med Stefan Wipplinger), Schauspiel Bochum

Teater (utvalg)

  • 1995: Valmont i en kvartett av Heiner Müller , regissert av Peter Hommen, HfMTM Hannover
  • 1996: Tellheim in Minna av Barnhelm av Gotthold Ephraim Lessing, regissør: Armin Petras , Schauspiel Leipzig
  • 1996: Lenz in Lenz av Georg Büchner, regissør: Peter Kastenmüller, Schauspiel Leipzig
  • 1997: Pentheus in Die Bacchen von Euripides, regissør: Herbert König, Schauspiel Leipzig
  • 1998: Wurm in Kabale und Liebe av Friedrich Schiller, regissør: Thomas Bischoff , Bremer Theatre
  • 1999: Hale i heksejakt av Arthur Miller, regissert av Konstanze Lauterbach, Bremer Theatre
  • 2000: Raspe in Irre av Rainald Goetz, regissør: Jossi Wieler , Staatsschauspiel Hannover
  • 2001: Horatio in Hamlet av William Shakespeare, regissør: Nicolas Stemann , Staatsschauspiel Hannover
  • 2002: Victor in Victor or Children in Power av Roger Vitrac , regissør: Barbara Bürk, Staatsschauspiel Hannover
  • 2003: K in Der Prozess av Franz Kafka, regissert av Peter Kastenmüller, Theater Meiningen
  • 2003: Fridolin i Arthur Schnitzlers drømmeroman , regissert av Sebastian Baumgarten , Theater Meiningen
  • 2004: Macbeth in Macbeth av William Shakespeare, regissør: Krzysztof Warlikowski , Staatsschauspiel Hannover
  • 2005: Soljoni in Three Sisters av Anton Chekhov , regissør: Jürgen Gosch , Staatsschauspiel Hannover
  • 2005: Carlos in Clavigo av Johann Wolfgang von Goethe , regissør: Martin Pfaff , Deutsches Theater Berlin
  • 2006: He a Sea of Peace in Berlin av Einar Schleef , regissør: Sebastian Baumgarten , Maxim Gorki Theater Berlin
  • 2007: Faust in Faust av Johann Wolfgang von Goethe, regissør: Sebastian Baumgarten, Staatsschauspiel Hannover
  • 2008: Soranzo i en skam at hun var en hore av John Ford , regissør: Peter Kastenmüller, Schauspiel Frankfurt
  • 2009: Mord i burgtheateret av Ivan Stanev, regissør: Ivan Stanev, Volksbühne Berlin
  • 2011: Johannes Vockerath in Lonely People av Gerhart Hauptmann , regissør: Julia Hölscher, Staatsschauspiel Dresden
  • 2011: Charley Johnson i Lady In The Dark av Kurt Weill , regissør: Matthias Davids , Staatsoper Hannover
  • 2012: Jack Lawson in Race av David Mamet , regissør: Burkhard C. Kosminski , Staatsschauspiel Dresden
  • 2016: Springer in The Bartered Bride av Bedich Smetana , regissør: Martin G. Berger, State Opera Hannover
  • 2018: Graf / Jericho in Children of Paradise, Berliner Ensemble

Hørespill (utvalg)

Undervisning

  • 2009 til 2013 University for Music and Theatre Leipzig Studio Dresden, vanlige undervisningsoppgaver for scenestudier
  • WS 2012/2013 University of the Arts Berlin , undervisningsoppgaver for scenestudier
  • SS 2013 Berlin University of the Arts, gjesteprofessor for dramakurs, dramakurs og lektorat i dramaskriving
  • SS 2014 Berlin University of the Arts, gjesteprofessor i scenisk skrivekurs
  • WS 2014/2015 Berlin University of the Arts, gjesteprofessor for scenisk undervisning, dramakurs
  • SS 2015 Berlin University of the Arts, foreleser i scenisk skrivekurs
  • WS 2015/2016 University of the Arts Berlin, undervisningsoppgave som ekstern sensor for opptaksprøven
  • SS 2016 Film University Babelsberg Konrad Wolf , læreroppgave for scenestudier
  • SS 2017 University of the Arts Berlin, undervisningsoppgave for scenestudier
  • WS 2017/2018 Filmuniversitet Babelsberg Konrad Wolf , undervisningsoppgaver for scenestudier
  • SS 2018 University of Berlin Berlin, gjesteprofessor for dramakurs, dramakurs

Filmografi (utvalg)

Utmerkelser

  • 1995 skuespillerpris på dramaskolemøtet i Stuttgart
  • 2002 Berlin Theatertreffen med Hamlet, regissør: Nicolas Stemann
  • 2006 Berlin Theatertreffen med Drei Schwestern, regissør: Jürgen Gosch
  • 2011 Invitasjon til kaldstartfestivalen med "Die Insel"
  • 2014 ensemblepris på dramaskolemøtet i München med "Kaspar"
  • 2015 ensemblepris, publikumspris og skuespillerpriser på dramaskolemøtet i Bochum med "Wunderland"
  • 2018 skuespillerpris på dramaskolemøtet i Graz med "Attentatet på keiser Elagabal"

weblenker

Opiniones de nuestros usuarios

Egil Engebretsen

Det er en god artikkel om Fabian Gerhardt. Den gir nødvendig informasjon, uten utskeielser.

Susanne Nesse

Jeg vet ikke hvordan jeg kom til denne Fabian Gerhardt artikkelen, men jeg likte den veldig godt.

Ronny Wold

Fin artikkel fra Fabian Gerhardt.

Gudrun Pedersen

Informasjonen som gis om Fabian Gerhardt er sann og veldig nyttig. Bra.