Ezequiel Rodríguez



Internett er en uuttømmelig kilde til kunnskap, også når det gjelder Ezequiel Rodríguez. Århundrer og århundrer med menneskelig kunnskap om Ezequiel Rodríguez har blitt strømmet inn i nettverket, og fortsetter å bli strømmet ut, og det er nettopp derfor det er så vanskelig å få tilgang til det, siden vi kan finne steder hvor navigering kan være vanskelig eller direkte upraktisk. Vårt forslag er at du ikke blir forliste i et hav av data som refererer til Ezequiel Rodríguez og at du kan nå alle visdomshavnene raskt og effektivt.

Med sikte på det målet har vi gjort noe som går utover det åpenbare, ved å samle inn den mest oppdaterte og best forklarte informasjonen om Ezequiel Rodríguez. Vi har også ordnet den på en slik måte at lesingen er fornøyelig, med et minimalistisk og behagelig design, som sikrer den beste brukeropplevelsen og kortest lastetid.Vi gjør det enkelt for deg slik at du bare trenger å bekymre deg for å lære alt om Ezequiel Rodríguez! Så hvis du tror vi har oppnådd formålet vårt og du allerede vet hva du ville vite om Ezequiel Rodríguez, vil vi gjerne ha deg tilbake på disse rolige sjøene i sapientiano.com hver gang din hunger etter kunnskap vekkes igjen.

Ezequiel Rodríguez (født 11. april 1977 i Argentina ) er en argentinsk skuespiller . Han ble kjent først og fremst gjennom rollen som Pablo Galindo i den argentinske telenovelaen Violetta , som han spilte fra 2012 til 2015.

Liv

Sammen med Julio Bocca, Javier Daulte, Julio Chávez og andre argentinske personligheter studerte han ved National School of Dramatic Art . I 1988 debuterte han med den andre sesongen av TV-serien De carne somos . I 1992 holdt han flere amerikanske litteraturkurs for Ortega and Gasset Foundation i Spania. Etter at han kom tilbake til hjemlandet Argentina, jobbet han som produksjonsassistent for flere TV-dramaer. Senere spilte han i flere TV-serier som Big pa , Gerente de familia og Hombres de Ley . I 2012 mottok han en pris i kategorien beste skuespiller for filmen El PozoNew York Film Festival .

Filmografi (utvalg)

Filmer
  • 1988: Giardino segreto del Signor Lopez
  • 1988: Tres alegres fugitivos
  • 1997: El mundo contra mí
  • 1999: La edad del sol
  • 2000: El camino
  • 2005: A los ojos de Dios
  • 2005: Marisol
  • 2010: Clarisa ya tiene un muerto
  • 2012: El Pozo
  • 2012: Días de vinilo
TV-programmer
  • 1992: Grande Pá!
  • 19922000: Verano del '98 (to episoder)
  • 2001: Luna salvaje (en episode)
  • 2003: Costumbres Argentina
  • 20122015: Violetta
  • siden 2016: Soy Luna

weblenker

Opiniones de nuestros usuarios

Solveig Ness

Jeg har funnet informasjonen jeg har funnet om Ezequiel Rodríguez veldig nyttig og morsom. Hvis jeg måtte sette et 'men', kan det være at den ikke er inkluderende nok i sin ordlyd, men ellers er den flott.

Brit Sørensen

Jeg synes måten denne oppføringen på Ezequiel Rodríguez er formulert på veldig interessant, den minner meg om skoleårene mine. Hvilke vakre tider, takk for at du tok meg tilbake til dem.

Roy Bø

Veldig interessant dette innlegget om Ezequiel Rodríguez.