Ezel Akay



Internett er en uuttømmelig kilde til kunnskap, også når det gjelder Ezel Akay. Århundrer og århundrer med menneskelig kunnskap om Ezel Akay har blitt strømmet inn i nettverket, og fortsetter å bli strømmet ut, og det er nettopp derfor det er så vanskelig å få tilgang til det, siden vi kan finne steder hvor navigering kan være vanskelig eller direkte upraktisk. Vårt forslag er at du ikke blir forliste i et hav av data som refererer til Ezel Akay og at du kan nå alle visdomshavnene raskt og effektivt.

Med sikte på det målet har vi gjort noe som går utover det åpenbare, ved å samle inn den mest oppdaterte og best forklarte informasjonen om Ezel Akay. Vi har også ordnet den på en slik måte at lesingen er fornøyelig, med et minimalistisk og behagelig design, som sikrer den beste brukeropplevelsen og kortest lastetid.Vi gjør det enkelt for deg slik at du bare trenger å bekymre deg for å lære alt om Ezel Akay! Så hvis du tror vi har oppnådd formålet vårt og du allerede vet hva du ville vite om Ezel Akay, vil vi gjerne ha deg tilbake på disse rolige sjøene i sapientiano.com hver gang din hunger etter kunnskap vekkes igjen.

Ezel Akay (* 1961 ) er en tyrkisk skuespiller , filmregissør og filmprodusent .

Leve og handle

Ezel Akay ble født i 1961. Etter eksamen fra fakultetet for ingeniørvitenskap ved Bosporus University , utdannet han seg til skuespiller ved Villanova University i USA .

Før Ezel Akay ble aktiv i den tyrkiske filmindustrien som medstifter av det tyrkiske filmproduksjonsselskapet IFR , jobbet han blant annet som tekstforfatter , teaterregissør og skuespiller. Siden han grunnla IFR- produksjonsselskapet har han regissert mer enn 500 reklame .

I 1996 produserte han sammen med den tyrkiske filmregissøren Dervis Zaim den tyrkiske filmen Tabutta Rövasata, som har vunnet flere nasjonale og internasjonale priser . Med Firuze, som har vunnet flere priser i Tyrkia, hvor er du Ezel Akay regisserte først en spillefilm i 2004. Hans regiarbeid Firuze, hvor er du , Henrettelse av skyggene og 7 ektemenn for Hurmuz kom også til tyske kinoer.

Filmografi (utvalg)

  • 1996: Tabutta rövasata (produsent)
  • 2001: Filler ve Çimen (skuespiller)
  • 2001: The Waterfall (produsent, skuespiller)
  • 2004: Firuze, hvor er du (Neredesin Firuze) , (regissør)
  • 2005: Theft alla turca (Hirsiz var!) , (Actor)
  • 2006: Execution of the Shadows (Hacivat Karagöz neden öldürüldü) , (Produsent, manusforfatter, regissør og skuespiller)
  • 2006: Eve giden yol 1914 (skuespiller)
  • 2007: Adem'in trenleri (skuespiller)
  • 2007: Sözün bittigi yer (skuespiller)
  • 2007: Hicran Sokagi (skuespiller)
  • 2009: 7 ektemenn for Hurmuz (7 kocali Hürmüz) , (regissør, skuespiller)

Individuelle bevis

  1. ^ Nettsted til det tyrkiske produksjonsselskapet IFR ( Memento fra 5. februar 2006 i Internet Archive )
  2. Kort portrett av Ezel Akay på nettsiden til den tyske filmen distributør MAXXIMUM Film und Kunst GmbH ( Memento av den opprinnelige fra den 14 juli 2011 i Internet Archive ) Omtale: The arkiv koblingen er satt inn automatisk og har ennå ikke blitt sjekket. Vennligst sjekk originalen og arkivlenken i henhold til instruksjonene, og fjern deretter denne meldingen. @1@ 2Mal: Webachiv / IABot / www.maxximumfilm.com

weblenker

Opiniones de nuestros usuarios

Kurt Myklebust

Jeg vet ikke hvordan jeg kom til denne Ezel Akay artikkelen, men jeg likte den veldig godt.

Bodil Sandvik

Oppføringen på Ezel Akay har vært veldig nyttig for meg.

Evelyn Jenssen

Jeg var glad for å finne denne artikkelen på Ezel Akay.

Martha Stene

Takk. Artikkelen om Ezel Akay hjalp meg.