Statistikk oppdatert til 29. oktober 2011

Sybille Bammer ( født 27. april 1980 i Linz ) er en tidligere østerriksk tennisspiller .

Hans beste plassering på stillingen er 19., nådd 17. desember 2007 .

Karriere

Hans første WTA -turnering spilte han med et wild card i Klagenfurt i 2000. I denne turneringen tapte han mot tyske Andrea Glass . I 2001 spilte han ikke fordi han fødte en jente, Tina. I 2002 vant han 3 ITF- titler : Grenoble , Mostar og Innsbruck . I 2003 vant han ytterligere fire ITF-turneringer og begynte å spille Fed Cup for Østerrike . [1] I 2005 kom hun inn på topp 100 og kvalifiserte seg til US Open , hvor hun tapte i første runde mot Martina Suchá . I Calcutta nådde Bammer kvartfinalen og i Linz nådde han også kvartfinalen, og slo Virginie Razzano og Vera Duševina . Bammer er den første østerrikske tennisspilleren etter Barbara Schett som nådde kvartfinalen i Linz . I 2006 nådde han tredje runde på Australian Open . To uker senere nådde han semifinalen i Pattaya , og tapte mot den fremtidige vinneren Shahar Peer . På Indian Wells nådde hun tredje runde og tapte mot Martina Hingis . I Charleston tapte hun i andre runde for Justine Henin-Hardenne . Etter å ha tapt i tredje runde i Berlin mot Svetlana Kuznecova , nådde hun topp 50. I Wimbledon tapte hun i tredje runde. I Bangkok hadde hun nådd kvartfinalen ved å slå Nathalie Dechy og tape mot Tamarine Tanasugarn . Han avslutter året på plassering 53, hans beste hittil.

2007

I første runde av Gold Coast tapte de mot Martina Hingis 6-0 6-2. I Hobart beseiret hun Serena Williams i kvartfinalen, men tapte mot Vasilisa Bardina i semifinalen. Tapte i første runde av Australian Open 6-4 7-5 mot Anna Čakvetadze . I februar vant hun sin første WTA -tittel ved å slå Vasilisa Bardina , Anastasija Rodionova , Martina Suchá , Peng Shuai og i finalen Gisela Dulko . I Indian Wells i fjerde runde slo hun Ana Ivanović og Tatiana Golovin i kvartfinalen. I semifinalen tapte han mot Svetlana Kuznecova 7-6 4-6 1-6. Takket være dette blir Bammer nummer 30 i verden. I Miami tapte hun i første runde mot franske Émilie Loit . På Amelia Island slår hun Daniela Hantuchová i kvartfinalen og taper i semifinalen mot Nadia Petrova . Han nådde tredje runde i Charleston ved å tape mot nederlandske Michaëlla Krajicek . På French Open vant hun mot Roberta Vinci , Ol'ga Savčuk , Li Na , men tapte i fjerde runde mot nummer 1 og fremtidig vinner Justine Henin 6-2 6-4. På Wimbledon tapte de i andre runde mot amerikanske Laura Granville 6-1 6-4. I semifinalen i Bank of the West ClassicStanford tapte han mot indiske Sania Mirza . På US Open nådde Bammer fjerde runde. På vei til fjerde runde slo Bammer Elena Dement'eva 6-1 6-2. I fjerde runde taper hun mot serbiske Jelena Janković 4-6 6-4 1-6. Sybille Bammer avslutter året på plassering 19.

2008

Bammer starter på Gold Coast i 2008, og tapte mot Li Na . I Sydney vinner han i første runde mot Nadia Petrova . I andre runde taper han mot Katarina Srebotnik 7-5 6-3. På Australian Open vinner han i første runde mot Tamarine Tanasugarn , men taper 6-2 6-0 mot Hsieh Su-wei i den andre. Taper i første runde i Antwerpen mot Jaroslava Švedova . I Bangalore taper han i andre runde mot Anastasija Rodionova 7-6 (5) 6-2. Ved de olympiske leker i Beijing tapte hun i kvartfinalen mot russeren Vera Zvonarëva 6-3 3-6 6-3. På US Open vinner han i tredje runde mot Marion Bartoli , men taper i kvartalet mot Jelena Janković .

2009

Tapte i første runde av Australian Open.

På French Open vant hun i første runde mot franske Nathalie Dechy , men tapte i andre runde mot Melinda Czink 6-4 3-6 8-10. På mixed double nådde han kvartfinalen med Łukasz Kubot . På Wimbledon tapte hun i første runde mot Melanie Oudin . På US Open tapte hun også i første runde mot María José Martínez Sánchez 2-6 6-4 1-6.

Antall Dato Turnering Flate Utfordrer i finalen Score
1. 11. februar 2007 Pattaya Women's Open , Pattaya Betong Gisela Dulko 7-5 3-6 7-5
2. 19. juli 2009 ECM Prague Open , Praha Rød jord Francesca Schiavone 7-6 6-2