Gustavo Aguirre

Gustavo Aguirre
Nasjonalitet  Argentina
Høyde 204 cm
Basketball
Rolle Senter
Karriereavslutning 1988
Karriere
Klubblag
1987-1988Pinheiros
nasjonal
1974-1981 Argentina
Palmarès
 amerikanske mesterskap
Bronse Puerto Rico 1980
 Sør-Amerikanske mesterskap
Gull Colombia 1976
Bronse Chile 1977
Gull Argentina 1979
Bronse Uruguay 1981
Symbolet → indikerer en låneoverføring.
 

Gustavo Aguirre ( 24. mai 1953 ) er en tidligere argentinsk basketballspiller .

Karriere

Med Argentina spilte han i verdensmesterskapet i 1974 , det amerikanske mesterskapet i 1980 og to utgaver av Pan American Games ( Mexico City 1975 og San Juan 1979 ).

Eksterne lenker