Guram Kostava

Guram Kostava
Nasjonalitet  Sovjetunionen
Høyde 180 cm
Vekt 77 kg
Fekting
Spesialitet Spade
Palmarès
 Sovjetunionen
 olympiske leker
Bronse Roma 1960 Sword sq.
Bronse Tokyo 1964 Sverd inn.
 Verdensmesterskap
Sølv Budapest 1959 Sword sq.
Gull Torino 1961 Sword sq.
Bronse Danzig 1963 Sverd inn.
Bronse Paris 1965 Sword sq.
Bronse Paris 1965 Sverd inn.
Sølv Moskva 1966 Sword sq.
Gull Montreal 1967 Sword sq.
Statistikk oppdatert til 25. juni 2009

Guram Georgevič Kostava ( georgisk : გურამ კოსტავა?; Tbilisi , 18. juni 1937 ) er en tidligere sovjetisk fekter , sverdspesialist , vinner av to fekte-bronsemedaljer i olympiske leker .

Relaterte elementer

Eksterne lenker