Guo Yue

Guo Yue
Nasjonalitet  Kina
Bordtennis
Palmarès
 olympiske leker
Bronse Athen 2004 Dobbelt
Gull Beijing 2008 Lag
Bronse Beijing 2008 Enkelt
Gull London 2012 Lag
 Verdensmesterskap
Sølv Paris 2003 Dobbelt
Gull Doha 2004 Lag
Bronse Shanghai 2005 Enkelt
Sølv Shanghai 2005 Dobbelt
Gull Shanghai 2005 Dobbel mx
Gull Bremen 2006 Lag
Gull Zagreb 2007 Enkelt
Sølv Zagreb 2007 Dobbelt
Gull Zagreb 2007 Dobbel mx
Gull Guangzhou 2008 Lag
Sølv Yokohama 2009 Enkelt
Gull Yokohama 2009 Dobbelt
Sølv Moskva 2010 Lag
Gull Rotterdam 2011 Dobbelt
Bronse Rotterdam 2011 Enkelt
 

Guo Yue [1] (郭跃S ; Anshan , 17. juli 1988 ) er en tidligere kinesisk tennisspiller .

Palmarès

Merknader

  1. ^ I kinesisk navnevitenskap går etternavnet foran navnet. "Guo" er etternavnet.

Andre prosjekter

Eksterne lenker