Gabriele Hinzmann

Gabriele Hinzmann
Nasjonalitet  Øst-Tyskland
Høyde 178 cm
Vekt 80 kg
Friidrett
Spesialitet Diskuskast
Samfunn SC DHfK
ASK Vorwärts Potsdam
Karriereavslutning 1976
Ta opp
Disk 67,02 m (1973)
Karriere
nasjonal
1964 - 1976 Øst-Tyskland
Palmarès
olympiske leker 0 0 1
europeere 0 0 1
Junioreuropeere 0 1 0
 

Gabriele Hinzmann (født Trepschek ; Schwerin , 31. mai 1947 ) er en tidligere tysk diskobol , vinner av en bronsemedalje ved OL i Montreal i 1976 .

Biografi

Progresjon

Palmarès

År Demonstrasjon Nettstedet Begivenhet Resultat Måle Merk
1964 Junioreuropeere Warszawa Diskuskast  Sølv 45,71 m
1969 europeere Athen Diskuskast 7 52,32 m
1972 olympiske leker München Diskuskast 6 61,72 m
1974 europeere Roma Diskuskast  Bronse 62,50 m
1976 olympiske leker Montreal Diskuskast  Bronse 66,84 m

Relaterte elementer

Andre prosjekter

Eksterne lenker