Andro Knego

Andro Knego
Knego under et frispark med Sharp Montecatini -skjorten
Nasjonalitet  Jugoslavia Kroatia
 
Høyde 206 cm
Vekt 96 kg
Basketball
Rolle Senter
Karriereavslutning 1997
Karriere
Klubblag
1977-1985Cibona Zagreb
1985-1986Cajamadrid27
1986-1987Cibona Zagreb
1987-1990Montecatini SC89
1990-1992Cibona Zagreb
1996-1997WBC Wels
nasjonal
1975-1985 Jugoslavia
Palmarès
 olympiske leker
Sølv Montreal 1976
Gull Moskva 1980
Bronse Los Angeles 1984
 Verdensmesterskap
Gull Filippinene 1978
Bronse Colombia 1982
 europeere
Sølv Tsjekkoslovakia 1981
 Middelhavsleker
Gull Alger 1975
Sølv Splitt 1979
 Universiaden
Sølv Mexico by 1979
Symbolet → indikerer en låneoverføring.
 

Andrija "Andro" Knego ( Ragusa , 21. oktober 1956 ) er en tidligere jugoslavisk basketballspiller , kroatisk siden 1991 .

I juli 2004 ble han utnevnt til generalkonsul for Republikken Kroatia i Milano [1] .

Palmarès

Cibona Zagreb: 1981-82 , 1983-84 , 1984-85 Cibona Zagreb: 1980, 1981, 1982, 1983, 1985 Cibona Zagreb: 1992 Cibona Zagreb: 1984-85 Cibona Zagreb: 1981-82 , 1986-87

Merknader

  1. ^ Besøk til Genova av generalkonsulen i Republikken Kroatia Andro Knego , på Regione.liguria.it , Liguria-regionen. Hentet 5. juni 2014 .

Andre prosjekter

Eksterne lenker