Andrew Albicy

Andrew Albicy
Albicy med FrankrikeEuroBasket 2011
Nasjonalitet  Frankrike
Høyde 178 cm
Vekt 77 kg
Basketball
Rolle Playmaker
Troppen Gran Canaria
Karriere
Ungdom
Racing Paris
Klubblag
2006-2007Racing Paris2 (9)
2007-2014Paris-Levallois156 (1036)
2011-2012BCM Gravelines27 (307)
2014-2016BCM Gravelines66 (715)
2016–2019Andorra98 (771)
2019–2020Zenit S. Petersburg12 (74)
2020-Gran Canaria60 (419)
nasjonal
2006 Frankrike U-16
2008 Frankrike U-18
2009 Frankrike U-19
2010 Frankrike U-20
2009- Frankrike60 (193)
Palmarès
 olympiske leker
Sølv Tokyo 2020
 Verdensmesterskap
Bronse Kina 2019
 europeere
Sølv Litauen 2011
 Europeisk U20-åring
Gull Kroatia 2010
Symbolet → indikerer en låneoverføring.
Statistikk oppdatert 30. juni 2022

Andrew Albicy ( født 21. mars 1990 i Sèvres ) er en fransk basketballspiller .

Karriere

Med Frankrike spilte han i de olympiske leker i Tokyo 2020 , to utgaver av verdensmesterskapet ( 2010 , 2019 ) og EM 2011 .

Palmarès

Team

Paris-Levallois: 2012-13 Paris-Levallois: 2013

Individuell

MoraBanc Andorra: 2018-19

Andre prosjekter

Eksterne lenker