Andressa de Morais

Andressa de Morais
Nasjonalitet  Brasil
Høyde 178 cm
Vekt 97 kg
Friidrett
Spesialitet Diskuskast
Ta opp
Disk 65,98 m (2019)
Karriere
nasjonal
2008- Brasil
Palmarès
Sør-Amerikanske spill 2 1 0
Søramerikanske mesterskap 4 0 0
Militære verdensleker 0 1 0
Statistikk oppdatert til 9. august 2019

Andressa Oliveira de Morais ( João Pessoa , 21. desember 1990 ) er et brasiliansk diskotek .

Biografi

Progresjon

Palmarès

År Demonstrasjon Nettstedet Begivenhet Resultat Opptreden Merk
2008 Junior-VM Bydgoszcz Diskuskast 20ª ( q ) 47,44 m
2009 Søramerikanske mesterskap Fil Diskuskast 5 51,36 m
Hammerkast 6 58,12 m
2010 Sør-Amerikanske spill Medellín Diskuskast  Sølv 53,28 m
Hammerkast  Gull 55,95 m
2011 Søramerikanske mesterskap Buenos Aires Diskuskast  Gull 57,54 m
Verdensmesterskap Taegu Diskuskast 17. ( q ) 57,93 m
2012 olympiske leker London Diskuskast 16. ( q ) 60,94 m
2013 Søramerikanske mesterskap Cartagena Diskuskast 5 53,66 m
2014 Sør-Amerikanske spill Santiago Diskuskast 4 52,62 m
2015 Søramerikanske mesterskap Fil Diskuskast  Gull 61,15 m
Panamerikanske spill Toronto Diskuskast 6 58,08 m
Verdensmesterskap Beijing Diskuskast 19. ( q ) 59,08 m
Militære verdensleker Mungyeong Diskuskast  Sølv 59,07 m
2016 olympiske leker Rio de Janeiro Diskuskast 21. ( q ) 57,38 m
2017 Søramerikanske mesterskap Luque Diskuskast  Gull 64,68 m
Verdensmesterskap London Diskuskast 11 60,00 m
2018 Sør-Amerikanske spill Cochabamba Diskuskast  Gull 58,86 m
2019 Søramerikanske mesterskap Fil Diskuskast  Gull 62,42 m
Panamerikanske spill Fil Diskuskast kvadrat [1]
2021 olympiske leker Tokyo Diskuskast 21. ( q ) 58,90 m
2022 Verdensmesterskap Eugene Diskuskast 20ª ( q ) 58,11 m

Merknader

  1. ^ sport24, brasiliansk diskoskaster suspendert på grunn av doping , sport24, 6. september 2019. Hentet 28. juli 2020 .

Relaterte elementer

Eksterne lenker