Andrei Krylov

Andrei Krylov
Nasjonalitet  Sovjetunionen
Høyde 189 cm
Vekt 83 kg
jeg svømmer
Spesialitet 100m og 200m, 4x100m og 4x200m.
Palmarès
 Sovjetunionen
 olympiske leker
Sølv Montreal 1976 4x200m over havet
Gull Moskva 1980 4x200m over havet
Sølv Moskva 1980 200 meter over havet
Sølv Moskva 1980 400 meter over havet
 Verdensmesterskap
Bronse Cali 1975 4x200m over havet
Sølv Berlin 1978 4x200m over havet
 europeere
Sølv Wien 1974 4x200m over havet
Bronse Wien 1974 400 meter over havet
Gull Jönköping 1977 4x200m over havet
Sølv Jönköping 1977 200 meter over havet
Bronse Jönköping 1977 4x100m over havet
Statistikk oppdatert til 12. juli 2017

Andrei Ivánovič Krylov ( russisk : Андрей Иванович Крылов?; Leningrad , 10. mai 1956 ) er en tidligere sovjetisk svømmer .

Karriere

Spesialisert i fristil vant han tre medaljer ved OL i Moskva 1980 : gull i 4x200m fristil, sølv i 200m fristil og 400m fristil. Han vant også sølv på 4x200m fristil stafett i Montreal 1976 .

Palmarès

Eksterne lenker