Andreas Kramer

Andreas Kramer
Nasjonalitet  Sverige
Friidrett
Spesialitet 800 meter flatt
Palmarès
europeere 0 1 0
Europeere under 23 år 1 0 0
Statistikk oppdatert til 11. august 2018

Jens Andreas Kramer ( 13. april 1997 ) er en svensk mellomdistanseløper .

Palmarès

År Demonstrasjon Nettstedet Begivenhet Resultat Opptreden Merk
2015 Innendørs europeere Praha 800 m etasjer Batteri 1'50 "34
Junioreuropeere Eskilstuna 800 m etasjer 1'50 "66
2016 Innendørs verdenscup Portland 800 m etasjer Batteri 1'49 "46
U20-VM Bydgoszcz 800 m etasjer Semifinale 1'47 "65
2017 Innendørs europeere Beograd 800 m etasjer Semifinale 1'49 "53
Europeere under 23 år Bydgoszcz 800 m etasjer  Gull 1'48 "15
Verdensmesterskap London 800 m etasjer Semifinale 1'46 "25
2018 Innendørs verdenscup Birmingham 800 m etasjer Batteri 1'47 "21
europeere Berlin 800 m etasjer  Sølv 1'45 "03
2019 Innendørs europeere Glasgow 800 m etasjer 1'48 "06
Europeere under 23 år Gävle 800 m etasjer Batteri 1'50 "17
Verdensmesterskap Doha 800 m etasjer Batteri 1'46 "74
2021 Innendørs europeere Å løpe 800 m etasjer Semifinale 1'46 "87
olympiske leker Tokyo 800 m etasjer Batteri 1'46 "44
2022 Innendørs verdenscup Beograd 800 m etasjer 5 1'46 "76
Verdensmesterskap Eugene 800 m etasjer Semifinale 1'46 "71

Andre prosjekter

Eksterne lenker