Andrea Lloyd

Andrea Lloyd
Andrea Lloyd med Conad Cesena-skjorten
Nasjonalitet  forente stater
Høyde 188 cm
Vekt 79 kg
Basketball
Rolle Stor fløy / senter
Karriereavslutning 2000
Hall of fame Basketball Hall of Fame for kvinner  (2007)
Karriere
Ungdom
Moskva Senior High School
1983-1987Texas Longhorns
Klubblag
1989-1990Ahena Cesena
1996-1998Columbus Quest91
1999-2000Minnesota Lynx46
nasjonal
1985-1994 forente stater
Palmarès
 olympiske leker
Gull Seoul 1988
 Verdensmesterskap
Bronse Australia 1994
 Panamerikanske spill
Gull Indianapolis 1987
Bronse Havanna 1991
 Universiaden
Sølv Kobe 1985
Symbolet → indikerer en låneoverføring.
 

Andrea Lane Lloyd , gift med Curry ( Moskva , 2. september 1965 ), er en tidligere amerikansk basketballspiller , profesjonell i ABL og WNBA .

Priser og utmerkelser

Eksterne lenker