Andrea Hewitt

Andrea Hewitt
Nasjonalitet  New Zeland
Høyde 162 cm
Vekt 52 kg
Triatlon
Beste rangering 1
Palmarès
 Verdensmesterskap
Gull Gamagōri 2005 Under 23
Sølv 2011-serien Elite kvinner
Bronse 2009-serien Elite kvinner
 Sprint-VM
Bronse Lausanne 2011 Elite kvinner
 Commonwealth Games
Bronse Melbourne 2006 Elite kvinner
Statistikk oppdatert til 26. august 2010

Andrea Hewitt ( Christchurch , 4. april 1982 ) er en triatlet fra New Zealand .

Karriere

Hun ble uteksaminert som verdensmester i triatlon ved Gamagori -mesterskapet i 2005, under 23 -kategorien .

I 2006 vant hun bronsemedaljen på Melbourne Commonwealth Games bak den avtroppende mesteren, australske Emma Snowsill , og hennes landsmann Samantha Warriner . Samme år endte hun på 2. plass i Madrid World Cup-løpet, mens hun nådde det laveste trinnet på pallen i Salford, Kitzbühel og Mooloolaba-løpene.

I 2007 vant hun verdenscuprennet i Kitzbühel og ble nummer to i Madrid.

I 2009 vant han sølvmedaljen i triatlon-verdensmesterskapet , hovedsakelig resultatet av å vinne Madrid -løpet , 2. plass i Yokohama og 3. plass i Kitzbühel , samt 8. plass sammenlagt i Gold Coast -finalen .

I 2010 ble hun uteksaminert Oceania Champion i Wellington og endte på pallen (2. sammenlagt) i løpet av Sydney World Championships- serien . Han oppnådde en 3. plass i Kitzbühel .

OL

Beijing 2008 : Andrea representerte New Zealand ved de olympiske leker i Beijing. Hun kom opp av vannet med de aller første og beholdt posisjonen til slutten av sykkelruten. På siste etappe, takket være innsatsen som ble betalt, tapte hun mer enn ett minutt fra de 3 utøverne som gikk til medaljen, og oppnådde fortsatt en viktig 8. plass sammenlagt.

Verdipapirer

Heder

Medlem av New Zealand Order of Merit
"For triatlontjenester."
– 4. juni 2018 [1]

Merknader

  1. ^ Queen's Birthday honours list 2018 , på dpmc.govt.nz , Department of the Prime Minister and Cabinet, 4. juni 2018. Hentet 4. juni 2018 .

Relaterte elementer

Andre prosjekter

Eksterne lenker